Ontbijten bij Hotel Faber

Onbijtbuffet-hotel-faber

Als u een overnachting bij Hotel Faber in Zandvoort heeft geboekt, dan zit een heerlijk, afwisselend ontbijt hierbij inbegrepen. Vanaf 7:30 tot 10:30 is de ontbijtzaal geopend.  U kunt rustig een tafel uitzoeken en onze ontbijtmedewerkers komen aan tafel vragen wat u wilt drinken!

Ontbijtbuffet

Wij zorgen er graag voor dat u uw dag zo goed mogelijk en met veel energie kunt beginnen. Goede nachtrust is hier natuurlijk een groot onderdeel van, maar het ontbijt blijft de belangrijkste maaltijd van de dag. Hotel Faber voorziet u van een heerlijk ontbijt met veel variatie. Ons ontbijt bestaat uit een uitgebreid ontbijtbuffet met vaste elementen zoals eieren, broodjes, beleg en andere wisselende elementen zoals zalm, brie en donuts. Er zit voor iedereen wel iets lekkers bij; van jong tot oud! U kunt bij ons onder andere de volgende producten verwachten bij het ontbijt:

  • Een heerlijke kan gevuld met koffie, thee of (warme) chocolademelk
  • Jus d’orange
  • Verse gebakken en gekookte eieren
  • Broodjes vers uit de oven
  • Drie verschillende soorten muesli
  • Allerlei zoete lekkernijen
  • Ontzettend veel broodbeleg

Ontbijten Hotel Faber Zandvoort

Ontbijten in Hotel Faber is een echt feestje. Heeft u iets te vieren? Laat het weten aan onze ontbijtmedewerkers of bij de receptie en wij zorgen voor een kleine verassing. ’s Ochtends ruikt vrijwel het hele hotel naar versgebakken spek en broodjes en u zult gelijk willen aanschuiven!

Reserveren Hotel Faber

Vindt u een goed ontbijt belangrijk bij een hotelovernachting? Dan is Hotel Faber in Zandvoort het juiste hotel voor u. Hotel Faber is centraal gelegen bij het centrum, station en circuit in de buurt. Onze gasten zijn in bijna alle gevallen erg enthousiast en positief over ons uitgebreide en verse ontbijt wat inbegrepen zit in de kamerprijs. Telefonisch kunt u niet reserveren, dit dient u via onze website te doen of u kunt een e-mail naar hotel-faber@hetnet.nl sturen. Zorg ervoor dat u de data van aankomst en vertrek in deze e-mail verteld en het aantal personen waarmee u wenst te komen. Wij hopen u gauw te kunnen verwelkomen in ons familiehotel in Zandvoort aan Zee!

Leave Comment